Mountainbike seizoenweer begonnen

Het Mtb seizoen is weer begonnen een aantal leden heeft meegefietst met een tocht in de Almeerse polder na vertrek uit Naarden op de fiets kwamen we GROTE WIM nog tegen op de racefiets, na een kleine 20 kilometer haakte ons Almeerder lid Piet de BAKKER aan bij de start gelukkig zijn beiden goed hersteld van hun sleutelbeenbreuk van het vorig seizoen en draaien zijn beentjes de pendalen weer soepel rond. 

De tocht was dit jaar gelukkig op een droge ondergrond alleen was het jammer dat de pijltjes wat onduidelijkwaren zodat we hier en daar een aardig omweggetje gemaakt hebben en besloten na een kleine 50 kilometer te hebben gefietst na het parcour over de oude vuilnisbelt de route naar Naarden maar op te pikken om nog een beetje op tijd thuis te zijn dat was voor GUIDO geen probleem hij reed zo makkelijk tegen de wind in waardoor wij het wel lekker vonden dat hij ons uit de wind hield.

Het was in ieder geval met een 65 kilometer op de teller een lekkere start van het MTB seizoen we zijn alweer een paar ritten verder onder andere de Lage Vuursche rit is erg leuk geworden denk er wel om als je deze rijdt dat je een vignet aanschaft bij controle worden er boetes uitgeschreven.

We hopen op een leuk seizoen zonder ongevallen en natuurlijk vergeten we niet dat de HUGO zondagracefietstour ook weer van start is gegaan. Ook hier zijn al leuke tochtjes gemaakt.

 

            Bert in actie op de bussumse heide