Zelf nieuws aanleveren? Dit kan uiteraard altijd stuur een mailtje naar nieuws@wtcnaarden.nl
 • 09-08-2019

  WTC Naarden gaat over de grens

  Beste fietsers,

  Nog maar 14 dagen en dan zit het peloton van de WTC in de Duitse Eifel. Maar liefst 17 leden reizen af naar Hotel Kylltal in Zendscheid!

  Dolf en Evert Jan hebben de organisatie op zich genomen en tot nu toe verloopt alles vlekkeloos. Mooi om te zien, zo'n initiatief waar een groot deel van de leden aan deel gaat nemen.

  Nog even wachten maar dan zullen de foto's hier verschijnen. Natuurlijk gaan we goed voorbereid de Eifel in dus tot...

  Lees verder
 • 25-04-2019

  Het nieuwe seizoen

  Het nieuwe seizoen,

  is alweer enige weken van start en met de zomertijd en de langere avonden wordt er naast de zondagmorgen ook op de woensdagavond gereden. Tot op heden zijn er twee groepen zoals jullie reeds in de agenda hebben kunnen vernemen en het is een mooi tijdstip om de fiets weer gereed te maken en aanstaande zondagmorgen present te zijn met je opgepoetste karretje. 

  Natuurlijk even afhankelijk van de temperatuur maar de korte broeken en mouwen zijn reeds...

  Lees verder
 • 07-01-2019

  Nieuwjaarsreceptie 2019

  Ook dit nieuwe jaar weer een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst in het wijnlokaal Ruijsdael, in de Marktstraat, van Erik Klein Woolthuis en zijn vrouw. Waarom hier zou u zich kunnen afvragen, wel Erik is een van de mede oprichters van de WTC Naarden, daarnaast is het een gezellig lokaal en is de verzorging prima!

  Ook dit jaar weer naast de beste wensen even gezellig met elkaar bijpraten onder het genot van een voortreffelijk wijntje, biertje of glaasje fris. Daarnaast een hartig hapje...

  Lees verder
 • 29-10-2018

  MTB op toeren

  De vorst zat alweer in de lucht afgelopen zondagmorgen maar met de klok een uurtje terug was er om 9.00 uur wintertijd voldoende belangstelling bij de Utrechtse poort om met een race- en MTB groep van start te gaan. 

  Na vorige week een mooie MTB rit over het nieuwe parcours van Lage Vuursche van maar liefst 22 km nu achter Wim Kruimer aan door zijn vertrouwde omgeving in de richting van Huizen. Alles zat weer in de rit; langs de akkers van de Naarder Eng, door de oude bossen en...

  Lees verder
 • 29-10-2018

  Mountainbike seizoenweer begonnen

  Het Mtb seizoen is weer begonnen een aantal leden heeft meegefietst met een tocht in de Almeerse polder na vertrek uit Naarden op de fiets kwamen we GROTE WIM nog tegen op de racefiets, na een kleine 20 kilometer haakte ons Almeerder lid Piet de BAKKER aan bij de start gelukkig zijn beiden goed hersteld van hun sleutelbeenbreuk van het vorig seizoen en draaien zijn beentjes de pendalen weer soepel rond. 

  De tocht was dit jaar gelukkig op een droge ondergrond alleen was het...

  Lees verder
Laad meer nieuws